Bonjour à tous,
Hallo allemaal,
Au vu des évolutions des dernières heures et des informations que j’ai reçu.
Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen uren en de informatie die ik heb ontvangen.
Le Salon est postposé à une date ultérieure. 
De beurs zal uitgesteld worden naar een latere datum
Sachez qu’en tant qu’organisateur du Salon, j’ai suivi de très près l’évolution du virus et que la décision de garder le Salon ouvert jusqu’à maintenant était motivé par le fait que la situation était encore relativement stable. Mais les dernières heures ne permettent pas de rester insensible à ce qu’il se passe.
Weet dat ik als organisator van de beurs de ontwikkeling van het virus van zeer nabij heb gevolgd en dat de beslissing om de beurs tot nu toe open te houden werd ingegeven door het feit dat de situatie nog relatief stabiel was. Maar de laatste uren houden je niet onverschillig voor wat er gebeurt.
Je vous remercie pour votre confiance dans ce projet que j’ai porté jusqu’à ce jour.
Bedankt voor u vertrouwen in dit project tot op heden.
Nous préparons une communication auprès des bijoutiers afin de les avertir de cette décision. Merci d’attendre ce soir avant de communiquer de votre côté officiellement.
We bereiden een communicatie voor de juweliers voor, om hen te waarschuwen over onze beslissing. Gelieve tot vanavond te wachten na de officiële communicatie vooraleer u zelf u klanten informeert.
Je reviens vers vous au plus vite.
Ik hou u op de hoogte.
Merci pour votre compréhension,
Bedankt voor uw begrip,
Eric

“Opportunity to see”

OROTEMPO verenigt alle spelers uit de horloge- en juwelensector in België en dit in een gemoedelijke sfeer en een standingvol kader.

Tijdens de openingsdagen van het salon zullen bezoekers alle nieuwigheden, die hun favoriete merken voor hun voorbehouden, kunnen ontdekken. De centralisatie van de grootste merken verdeeld in België is een onontkoombaar evenement voor de juweliers. Wat meer is, is dat OROTEMPO ieder jaar nieuwe, begeerlijke merken aantrekt die de juweliers wensen te ontmoeten om zo sterke commerciële banden te smeden.

Beste bezoekers,

Het organiserende team van OROTEMPO nodigt u met plezier uit op de site Kasteel de Terblock op 15 en 16 maart. U krijgt de kans om het nieuwe concept van de Salon nog dynamischer en gebruiksvriendelijker te ontdekken.

Beste exposanten,

Dit jaar komen we na een lange analyse terug met een concept van Salon in overeenstemming met de huidige trends van de sector. De Salon is meer dan ooit een ontmoetingsplaats, waar uitwisselingen en gezelligheid thuis horen. Dit is de jaarlijkse bijeenkomst waar alle acteurs elkaar ontmoeten.

19 Februari 2020

Le prochain Salon de l’horlogerie et de la joaillerie aura lieu les 15 & 16 mars prochain au Château de Terblock (Overijse). OROTEMPO devient ORO TEMPO SALES - Opportunity to see. le Salon professionnel de l’horlogerie et de la bijouterie de Belgique change...

22 maart 2019

Le prochain Salon OROTEMPO aura lieu les 15 & 16 septembre 2019 à Tour & Taxis Pourquoi ce choix ?  OROTEMPO a lieu cette année sur le site de TOUR & TAXIS. Ce changement de lieu est le fruit d’un long travail d’analyse et de remise en question. Tout comme...

2 september 2018

OROTEMPO September 2018 Salon van september 2018 De show vindt plaats in Brussels Expo als vorig jaar. We zijn erg enthousiast over deze editie die opnieuw vol verrassingen belooft. We besloten dit jaar voort te bouwen op de frisheid, zoals deze poster gemaakt door de...